Candy Koelkast

Candy koelkast

Met de Candy koelkast bewaart u etenswaren optimaal

Met een Candy koelkast bewaart u uw eten op een optimale manier. En wanneer u op zoek bent naar een koelkast met een mooi design, gebruiksgemak én een scherpe prijs, dan is een Candy koelkast een ideaal apparaat. KeukenConcurrent biedt diverse modellen van dit Italiaanse merk. Wij vertellen u graag meer over de Candy koelkasten.

De kenmerken van een Candy koelkast

Het Italiaanse merk Candy staat internationaal bekend om haar gebruiksvriendelijke huishoudelijke apparaten met geavanceerde technologieën. Tegenwoordig willen mensen graag hun levensmiddelen lang kunnen bewaren in de koelkast. Candy speelt in op deze wensen. De Candy koelkasten zijn daarom voorzien van een optimale capaciteit, temperatuur gecontroleerde zones en een modulair systeem. Bovendien zijn de koelkasten scherp geprijsd!

Voor elke ruimte een geschikt model

De Candy koelkasten zijn geschikt voor zowel kleinere als grotere ruimtes. Zo zijn er extra brede modellen met dubbele deuren en meerdere vrieslades voor grotere huishoudens en kleine koelkastjes wanneer u minder ruimte nodig heeft. Daarnaast heeft u de keuze voor inbouw- of losstaande modellen. De koelkasten zijn uitgevoerd in RVS, wit, zilver en zwart.

Voorzien van diverse functies en technologieën

No Frost technologie, een digitaal geïntegreerd display en een optimale energieklasse: Candy koelkasten zijn voorzien van verschillende technologieën om het u zo comfortabel mogelijk te maken en tegelijkertijd energiezuinig te zijn. De koelkast is bovendien optimaal uitgerust. Zo hebben de koelkasten glazen legplanken die gemakkelijk zijn schoon te maken en een groenten- en fruitlade met telescopische rails die geruisloos en soepel geopend kunnen worden.

×