Candy kookplaten

KeukenConcurrent uw kookplaten specialist

Duizend manieren van koken, in duizend verschillende huizen.

In ons gamma vindt iedereen een kookplaat die perfect bij hem of haar past. Van inductie tot gas. U kunt kiezen uit maar liefst 6 verschillende modellen met elk een eigen stijl, gemaakt uit duurzame materialen en die nog nooit eerder zo gebruiksvriendelijk waren. Ze vormen de perfecte aanvulling in elke keuken.

Met een inductie kookplaat bent u een echte hobbykok. De inductie technologie bezorgt u een unieke kookervaring, het is de meest efficiënte methode van koken beschikbaar op de markt. Een innovatie die Candy de eer heeft om in zijn gamma voor te stellen. Inductie blijft de eenvoud en uitstraling behouden van een keramische kookplaat maar bevat een uniek pandetectorsysteem. De plaat wordt pas in gang gebracht wanneer een pan aanwezig is op de kookzone. De warmte focust zich enkel en alleen op het oppervlak die de pan inneemt waardoor alle warmte zich bundelt op het juiste punt en rechtstreeks wordt overgebracht naar het voedsel. De warmte wordt 2 keer zo efficiënt benut en bereikt sneller de ideale kooktemperatuur. U kunt bijvoorbeeld snel en gemakkelijk dat krokant korstje aanbrengen aan het vlees zonder dat u het vlees verder hoeft te bakken. Het is ook ideaal voor als u snelle bereidingen wilt maken of gewoonweg gerechten warm wilt houden. Niet alleen zijn inductiekookplaten efficiënt maar ze zijn uitermate veilig. Het risico dat u zich verbrandt is zeer klein want de keramische plaat wordt nooit echt warm. U hoeft dus ook niet meer te wachten om uw plaat schoon te maken na het koken.

Of beleef nog een grotere kookervaring met de ADAPTIVA modellen. Met een ADAPTIVA model geniet u van een flexibele kookzone die u toelaat creatief te koken.

De flexibele zone is één volledige kookzone die over de gehele lengte van de kookplaat loopt en die u volledig of slechts gedeeltelijk in 2 verschillende kookzones kunt indelen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de flexibele zone met één grote vispan of 2 aparte kookpotten, of 2 kookpotten en 1 kleine kookpan, de mogelijkheden zijn uiteenlopend en u geniet nog steeds van het meest efficiënte kooksysteem dat er bestaat.

Als u op zoek bent naar keramische kookplaten dan vindt u bij ons zeker wat u nodig heeft. In ons gamma vindt u verschillende keramische kookplaten met elk een eigen afwerking en eigenschappen. Of u nu op zoek bent naar een 75 cm grote kookplaat of één van 60 cm. Onze keramische kookplaten zijn steeds de baas op het vlak van koken en zijn een plezier om te bedienen via de supersnelle tiptoetsen.

Omdat men gelooft in de sereniteit van een moderne keuken maar toch dat warme gevoel van gas koestert is het soms moeilijk kiezen. Daarom heeft Candy de gas op glaskookplaten. Om de kooktraditie van gas niet verloren te laten gaan en die stijlvolle look in de keuken op te roepen is een gas op glas kookplaat de ideale oplossing. De basis blijft dezelfde; alleen de uitstraling veranderd.

Uiteraard neemt dit niet weg dat we u nog steeds traditionele gaskookplaten kunnen aanbieden met een uniek karakter die de weg vrijmaken voor nieuwe kooktechnieken. Sommige van onze gaskookplaten beschikken over een wokbrander waar u gerechten met een hoge temperatuur perfect mee kan klaarmaken. Een andere nieuwigheid is de Diamond structuur waarbij de kookzones op een innovatieve manier zijn ingedeeld om geen hinder meer te ervaren bij het gebruiken van het volledige kookoppervlak.

Voor de allerkleinste toepassingen zijn er nog steeds de Domino's die het puzzelstuk vormen voor kleine toepassingen. Op die manier kunt u nog steeds genieten van een heerlijk warm gerecht in de meest gezellige plekjes. Of het nu op kamp is of in een boot, koken kan nu overal.

DUO en TRIO

Helemaal uniek en enig voor Candy zijn de DUO, het 2-in-1 toestel met oven en vaatwasser en de TRIO, het 3-in-1 fornuis met kookplaat, oven én vaatwasser.In een standaard afmeting van slechts 60cm breed en 80cm hoog kunt u een vaatwasser voor 6 couverts en een oven van 35L terugvinden voorzien met een kookplaat in gas of vitro.

Bij de DUO kunt u zelf kiezen met welk type kookplaat u de oven en vaatwasser combineert. Met de TRIO kiest u tussen gas of vitro.Het zijn knappe toestellen die u het absolute comfort geven en ook best gezien mogen worden met de mooi afgewerkte Inox handgrepen, zelfs in een kleinere ruimte.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Wat kost een keuken?

Bereken het met onze online budgetplanner

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk

Wat kost een keuken

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×
×
×
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.