Candy kookplaten

Candy kookplaat

De Candy kookplaat: dé kookplaat voor iedereen

De kookplaten van Candy springen er uit door het ruime aanbod en jarenlang gebruiksplezier. Door allerlei verschillende kookplaten te ontwikkelen, van de modernste gas-op glas tot elektrische kookplaten, vindt u bij Candy altijd een kookplaat die past bij uw keuken en uw stijl van koken. Nieuwsgierig? Lees dan verder want KeukenConcurrent heeft voor u de kenmerken en voordelen van de diverse kookplaten op een rij gezet.

De kookplaten van Candy

  • Gas. Bij het kiezen van een gaskookplaat van Candy kunt u alle kanten op. Wilt u bijvoorbeeld snel grotere pannen kunnen verwarmen? Kies dan voor een kookplaat met een wokbrander erop. Ook zijn de kookplaten in verschillende afmetingen verkrijgbaar zodat u altijd een model vindt dat past in uw keuken. De RVS kookplaten hebben bovendien een professionele uitstraling die goed past bij verschillende keukenstijlen.
  • Inductie. Candy heeft diverse inductiekookplaten ontwikkeld. Het voordeel van koken op inductie is dat er weinig warmte verloren gaat. Alle energie gaat naar het verwarmen van de pan. De inductieplaten van Candy zijn bovendien voorzien van kookpotherkenning. Dit zijn uitbreidbare zones waarbij ingeschakelde kookzones de bodem van een pan kunnen ontdekken en daardoor alleen hitte wordt gecreëerd waar dat nodig is.
  • Vitrokeramisch. Ook bij de vitrokeramische kookplaten van Candy heeft u weer een ruime keuze. De kookpaten zijn voorzien van verschillende soorten bediening zoals elektronische bediening, tiptoetsbediening en bediening met traditionele knoppen. Bovendien zijn sommige kookplaten voorzien van flexibele zones zodat u altijd de juiste warmte voor uw pan heeft. Het voordeel van vitrokeramisch koken is bovendien dat de kookplaat makkelijk schoon is te maken!
  • Gas-op-glas. Houd u van een modern ontwerp? Dan is de gas-op-glas kookplaat echt iets voor u! Bij deze kookplaat combineert Candy een elegant design met grote duurzaamheid en sterke prestaties. Het voordeel van gehard glas is dat het zeer goed bestand is tegen slijtage en krassen waardoor de kookplaat zeer lang meegaat. Bovendien zijn de minimalistische pannendragers gemakkelijk schoon te maken.
  • Electrisch. Bent u gehecht aan elektrisch koken? Dan biedt Candy ook een elektrische kookplaat met vier elektrische kookzones en zwarte bedieningsknoppen. Wanneer u op zoek bent naar een kleinere kookplaat voor bijvoorbeeld een vakantiehuisje of boot of extra kookzones wilt, dan is er ook nog een domino kookplaat met twee elektrische zones.

DUO en TRIO

Helemaal uniek en enig voor Candy zijn de DUO, het 2-in-1 toestel met oven en vaatwasser en de TRIO, het 3-in-1 fornuis met kookplaat, oven én vaatwasser.In een standaard afmeting van slechts 60cm breed en 80cm hoog kunt u een vaatwasser voor 6 couverts en een oven van 35L terugvinden voorzien met een kookplaat in gas of vitro.

Bij de DUO kunt u zelf kiezen met welk type kookplaat u de oven en vaatwasser combineert. Met de TRIO kiest u tussen gas of vitro.Het zijn knappe toestellen die u het absolute comfort geven en ook best gezien mogen worden met de mooi afgewerkte Inox handgrepen, zelfs in een kleinere ruimte.

×