Falcon Keukenapparatuur

Falcon keukenapparatuur

Falcon: veelzijdige fornuizen

Het keukenmerk Falcon produceert al sinds 200 jaar fornuizen van hoge kwaliteit. Vanaf het ontstaan van dit merk worden de fornuizen geproduceerd in Leamington Spa, Engeland, en ook op de dag van vandaag bouwt Falcon de fornuizen hier. Met een Falcon fornuis wordt uw keuken het hart van uw huis. De veelzijdige fornuizen bieden talloze mogelijkheden, waar iedere kookliefhebber zich compleet kan uitleven. Bent u benieuwd naar de fornuizen van Falcon? Lees hier meer.

De verschillende soorten fornuizen

Iedere kookliefhebber heeft een voorkeur voor een type kookplaat. Bij de fornuizen van Falcon kunt u kiezen tussen gaskookplaten, inductie of keramische kookplaten. Ieder type kookplaat kent zijn eigen voordelen, maar vooral uw eigen voorkeur is het belangrijkste bij de keuze. Gaskookplaten bieden u de mogelijkheid om te koken op vuur, terwijl inductie en keramische kookplaten beschikken over kookpitten die verwarmd worden. Kies hierbij voor de vorm van koken die u zelf het fijnste vindt en geniet van de functionele en veelzijdige kookplaten naar uw smaak. Bovendien zijn vrijwel alle Falcon fornuizen voorzien van twee ovens en een aparte grill. Zo kookt u dus niet alleen heerlijke gerechten op de kookplaat zelf, maar zet u ook heerlijke ovengerechten op tafel. Dit is wat de fornuizen van Falcon zo veelzijdig maakt: er zijn genoeg mogelijkheden om gevarieerde maaltijden te creëren.

De mogelijkheden van Falcon

Naast het type kookplaat en oven kunt u ook kiezen welk formaat het beste bij uw keuken past. Bij Falcon hebt u de keuze uit breedtes van 90, 100, 110 en 120 cm. Zo kiest u voor het formaat fornuis dat past binnen de inrichting van uw keuken. Tot slot kunt u ook kiezen voor een kleur die past bij het design van uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor wit, zwart, crème, roestvrijstaal of een van de andere vele kleuren.

×