De veelzijdige fornuizen van Falcon - KeukenConcurrent
Falcon
Zoeken

Falcon keukenapparatuur

Falcon apparatuur bij KeukenConcurrent

Falcon: veelzijdige fornuizen

Het keukenmerk Falcon produceert al sinds 200 jaar fornuizen van hoge kwaliteit. Vanaf het ontstaan van dit merk worden de fornuizen geproduceerd in Leamington Spa, Engeland, en ook op de dag van vandaag bouwt Falcon de fornuizen hier. Met een Falcon fornuis wordt uw keuken het hart van uw huis. De veelzijdige fornuizen bieden talloze mogelijkheden, waar iedere kookliefhebber zich compleet kan uitleven. Bent u benieuwd naar de fornuizen van Falcon? Lees hier meer.

De verschillende soorten fornuizen

Iedere kookliefhebber heeft een voorkeur voor een type kookplaat. Bij de fornuizen van Falcon kunt u kiezen tussen gaskookplaten, inductie of keramische kookplaten. Ieder type kookplaat kent zijn eigen voordelen, maar vooral uw eigen voorkeur is het belangrijkste bij de keuze. Gaskookplaten bieden u de mogelijkheid om te koken op vuur, terwijl inductie en keramische kookplaten beschikken over kookpitten die verwarmd worden. Kies hierbij voor de vorm van koken die u zelf het fijnste vindt en geniet van de functionele en veelzijdige kookplaten naar uw smaak. Bovendien zijn vrijwel alle Falcon fornuizen voorzien van twee ovens en een aparte grill. Zo kookt u dus niet alleen heerlijke gerechten op de kookplaat zelf, maar zet u ook heerlijke ovengerechten op tafel. Dit is wat de fornuizen van Falcon zo veelzijdig maakt: er zijn genoeg mogelijkheden om gevarieerde maaltijden te creëren.

De mogelijkheden van Falcon

Naast het type kookplaat en oven kunt u ook kiezen welk formaat het beste bij uw keuken past. Bij Falcon hebt u de keuze uit breedtes van 90, 100, 110 en 120 cm. Zo kiest u voor het formaat fornuis dat past binnen de inrichting van uw keuken. Tot slot kunt u ook kiezen voor een kleur die past bij het design van uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor wit, zwart, crème, roestvrijstaal of een van de andere vele kleuren.

Kom naar de winkel

Bent u enthousiast geworden over de keukenapparatuur van Falcon en wilt u de apparatuur met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze winkels. Hier kunt u bovendien goed zien hoe de fornuizen werken en staan onze deskundige adviseurs voor u klaar.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×