Indesit Koelkasten

Indesit koelkast

Koel uw producten perfect met een Indesit Koelkast

Een Indesit koelkasten bestaan uit verschillende vormen en maten. Het assortiment bij KeukenConcurrent is zeer breed waardoor er gegarandeerd voor u een Indesit koelkast tussen zit. Er is een grote keuze aan inbouwkoelkasten of vrijstaande koelkasten. Met de Indesit koelkast geniet u gegarandeerd van perfect gekoelde producten. Benieuwd naar de koelkasten van Indesit? Lees hier dan snel verder.

Vrijstaande koelvriescombinatie Indesit koelkast

Een koelkast is niet weg te denken uit uw keuken en de koelkast wordt erop vertrouwd het voedsel goed gekoeld te bewaren. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Bij KeukenConcurrent heeft u keuze uit een uitgebreide collectie vrijstaande Indesit koelkasten. De vrijstaande koelkasten zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. U kunt zelf beslissen wat het beste bij u past. Zo kunt u kiezen voor een koelkast met koelvriescombinatie met een boven- of ondervriezer. Beide opties hebben dezelfde vriesruimte en zijn erg handig als u veel gebruik maakt van de vriezer. Een bovenvriezer is nog praktischer als u dagelijks de vriezer nodig heeft doordat de vriezer op ooghoogte zit en u er dan makkelijker bij kan.

Monodoor koelkast of een compacte koelkast

Als u geen vriezer nodig heeft dan is een monodoor koelkast een goede optie. Of als u al een aparte vriezer heeft. Deze Indesit koelkast bestaat uit één deur waarbij geen onnodige ruimte wordt ingenomen door een vriesvak. Als u niet zoveel ruimte heeft om uw koelkast te plaatsen dan zijn compacte koelkasten de ideale oplossing. Deze Indesit koelkast plaatst u makkelijk onder het aanrecht en is ideaal voor kantoren of kleine keukens. Ook als u graag een tweede koelkast heeft, is een compacte koelkast een goede optie.

Indesit inbouw koelkasten

Als u een koelkast wilt die naadloos aansluit bij de rest van uw keuken is een inbouw koelkast wat voor u. Met deze optie heeft u ook de keuze uit een koelvriescombinatie, monodoor koelkast of een compacte koelkast. Vaak zijn de inbouwapparaten en de kasten waarin ze passen met een standaard afmeting geleverd waardoor het perfect past. Meet altijd voor de zekerheid de koelkast en de ruimte op.

Flexi Use Box

Naast alle standaardfuncties die bij een koelkast komen kijken, biedt Indesit ook een extra functie aan. Met een Flexi Use Box kunt u bijvoorbeeld op precies de goede temperatuur uw fruit bewaren. Afhankelijk waar u de box plaatst, kunt u de juiste temperatuur instellen voor uw voedsel. Zo zorgt de Flexi Use Box van Indesit ervoor dat uw eten langer goed blijft!

×