Combimagnetrons

Combimagnetron

Combimagnetrons: een oven en magnetron in één

Een combimagnetron verenigt de beste functies van twee apparaten in één, namelijk de oven en de magnetron. De combimagnetron verwarmt dus niet alleen uw eten, u kunt er ook hele gerechten in bereiden. Wij vertellen u graag meer over dit praktische keukenapparaat.

De voordelen op een rijtje

Een combimagnetron biedt verschillende voordelen. Deze staan hieronder op een rijtje:

  • Complete maaltijden. Of u nu een gerecht wilt grillen, bakken, braden of gewoon verwarmen: met een combimagnetron bereidt u met gemak hele gerechten.
  • Meer werkruimte. Omdat er geen plek nodig is voor zowel een oven als magnetron, bespaart u ruimte op het aanrechtblad. Ideaal voor in de wat kleinere keukens!
  • Gebruiksvriendelijk. Hoewel een combimagnetron vaak is uitgerust met verschillende functies, is dit apparaat zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft dus geen culinair wonder te zijn om hier uw gerechten in klaar te maken. 

Verschillende designs

Combimagnetrons zijn verkrijgbaar in verschillende designs zodat er voor iedere keuken een geschikt model uitgezocht kan worden. Daarnaast kunt u kiezen voor een inbouwvariant. Hierdoor behoudt uw keuken een strakke uitstraling en houdt u meer plek over op het aanrecht.

Welke functies gebruikt u?

Elke combimagnetron beschikt weer over andere functies. Daarom is het slim om hier goed naar te kijken. Zo kan het apparaat beschikken over een grill- of stoomfunctie. Bedenk vooraf welke functies u wel en niet gebruikt. Ook is het verstandig om te kijken naar het soort bediening. Deze kan verschillen van druktoetsen en draaiknoppen tot tiptoetsbediening en een LCD scherm. Wat heeft uw voorkeur?

×