Bakovens en stoomovens voor de laagste prijs – KeukenConcurrent
Ovens
Zoeken

Ovens

Ovens in allerlei soorten en maten

Een oven uitzoeken is niet altijd een gemakkelijke klus. Want niet iedere oven is hetzelfde en er zijn tegenwoordig allerlei handige extra functies mogelijk die het koken nog gemakkelijker maken. En juist daarom is het van belang dat u de juiste keuze maakt. Wij helpen u hier graag bij.

Waar moet u op letten?
Wanneer u een oven uitzoekt, is het slim om rekening te houden met deze vier aspecten:✓ De inhoud. De inhoud moet groot genoeg zijn om uw gerechten te bereiden. Een te klein formaat is natuurlijk erg onhandig terwijl een te groot formaat extra energie nodig heeft.

  • De deur. Vaak zijn ovens uitgerust met een kanteldeur die naar voren komt. Dit kan echter onhandig zijn wanneer u deze op ooghoogte wilt plaatsen. In dat geval is een zwenkdeur een betere keus.
  • Het design. Kies het design dat past bij de rest van het interieur. Wanneer u een eenduidige interieurstijl wilt, is het verstandig om al uw keukenapparatuur van één merk aan te schaffen.
  • Extra functies. Naast het bakken en grillen, kunnen ovens beschikken over extra functies zoals ingebouwde verlichting, een klok, een ontdooifunctie of automatische bakprogramma's.
  • Veiligheid. Een oven gebruiken wordt steeds veiliger dankzij praktische veiligheidsinnovaties. Denk hierbij aan een koele ovendeur, een koelsysteem waarmee het apparaat snel afkoelt of handgrepen die minder snel warm worden. Zijn er kinderen in de buurt? Bekijk dan ook eens modellen met een kinderslot of een ovendeurbeschermer. Zo kunnen zij zich minder snel verbranden.

Soorten ovens

Ovens verschillen vooral van elkaar wat betreft functies. De conventionele modellen verwarmen alleen onder en boven terwijl bij moderne exemplaren de onder- en boventemperatuur apart ingesteld kan worden. Multifunctionele ovens kunnen daarnaast nog op andere manier voedsel verwarmen. Denk hierbij aan de hetelucht, grill, en/of stoomfunctie. Bovendien kan een oven ook uitgerust worden met een draaispit waarmee u een heerlijke kip of rollade kan bereiden.

Meer weten over verschillende ovens?

Wilt u graag meer weten over verschillende soorten ovens? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms en kom langs. Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Daarnaast kunt u ons gratis magazine bestellen dat meer informatie bevat over keukenapparatuur.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×