Samsung keukenapparatuur: innovatief en modern
Samsung
Zoeken

Samsung keukenapparatuur

Samsung apparatuur bij KeukenConcurrent

Ontdek de innovatieve en strakke keukenapparatuur van Samsung

De keukenapparatuur van Samsung blinkt uit door innovatieve technologieën en een strak, modern design. Samsung biedt bovendien alles wat u nodig heeft in de keuken, van koelkast tot afzuigkap. Alle apparatuur past prachtig in de moderne keuken door de zwarte, strakke vormgeving. Bent u benieuwd naar deze apparaten? KeukenConcurrent vertelt u hier graag meer over de keukenapparatuur van Samsung.

De innovatieve technologieën van Samsung

Dé kracht van Samsung in de keuken? De keukenapparatuur is voorzien van de nieuwste technologieën, zodat het nog makkelijker wordt om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Zo is de oven bijvoorbeeld voorzien van DualCook, waardoor er in de oven twee afzonderlijke zones zijn die u tegelijkertijd met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstellingen kunt gebruiken. De vaatwassers hebben de optie om alleen de vaat op het bovenste of onderste rek te zetten én Samsung’s innovatieve Virtual Flame Technologie™ laat je zien hoe heet elke kookzone op de kookplaat is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. Kortom, de apparatuur van Samsung barst van de nieuwe technologieën, die overal worden toegepast.

Strak en modern design

Niet alleen biedt de keukenapparatuur van Samsung veel gemak in de keuken, maar de apparaten zijn ook nog eens prachtig om te zien. De apparatuur is modern vormgegeven en voornamelijk in zwarte tinten uitgevoerd. Daardoor passen de apparaten mooi in elke eigentijdse keuken en staan ze bovendien goed bij elkaar. Een van de meer opvallende apparaten qua vormgeving is de afzuigkap van Samsung, die diagonaal tegen de wand hangt en een naadloos, gestroomlijnd uiterlijk heeft. Dit staat prachtig in een elegant en modern keukeninterieur.

Van alle gemakken voorzien in de keuken

Samsung biedt alles wat u nodig hebt om in de keuken een lekkere maaltijd te bereiden. Zo biedt het merk koelkasten, ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Daardoor kunt u alle apparaten aanschaffen die u nodig heeft in de keuken. Bovendien zijn er verschillende modellen qua apparatuur, wat ervoor zorgt dat u altijd het ideale model kunt kiezen dat past bij uw keuken.

Kom naar de winkel

Bent u enthousiast geworden over de keukenapparatuur van Samsung en wilt u de apparatuur met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze winkels. Hier kunt u bovendien goed zien hoe de apparatuur werkt en staan onze deskundige adviseurs voor u klaar.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×