Samsung keukenapparatuur

Samsung apparatuur bij KeukenConcurrent

Ontdek de innovatieve en strakke keukenapparatuur van Samsung

De keukenapparatuur van Samsung blinkt uit door innovatieve technologieën en een strak, modern design. Samsung biedt bovendien alles wat u nodig heeft in de keuken, van koelkast tot afzuigkap. Alle apparatuur past prachtig in de moderne keuken door de zwarte, strakke vormgeving. Bent u benieuwd naar deze apparaten? KeukenConcurrent vertelt u hier graag meer over de keukenapparatuur van Samsung.

De innovatieve technologieën van Samsung

Dé kracht van Samsung in de keuken? De keukenapparatuur is voorzien van de nieuwste technologieën, zodat het nog makkelijker wordt om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Zo is de oven bijvoorbeeld voorzien van DualCook, waardoor er in de oven twee afzonderlijke zones zijn die u tegelijkertijd met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstellingen kunt gebruiken. De vaatwassers hebben de optie om alleen de vaat op het bovenste of onderste rek te zetten én Samsung’s innovatieve Virtual Flame Technologie™ laat je zien hoe heet elke kookzone op de kookplaat is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. Kortom, de apparatuur van Samsung barst van de nieuwe technologieën, die overal worden toegepast.

Strak en modern design

Niet alleen biedt de keukenapparatuur van Samsung veel gemak in de keuken, maar de apparaten zijn ook nog eens prachtig om te zien. De apparatuur is modern vormgegeven en voornamelijk in zwarte tinten uitgevoerd. Daardoor passen de apparaten mooi in elke eigentijdse keuken en staan ze bovendien goed bij elkaar. Een van de meer opvallende apparaten qua vormgeving is de afzuigkap van Samsung, die diagonaal tegen de wand hangt en een naadloos, gestroomlijnd uiterlijk heeft. Dit staat prachtig in een elegant en modern keukeninterieur.

Van alle gemakken voorzien in de keuken

Samsung biedt alles wat u nodig hebt om in de keuken een lekkere maaltijd te bereiden. Zo biedt het merk koelkasten, ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Daardoor kunt u alle apparaten aanschaffen die u nodig heeft in de keuken. Bovendien zijn er verschillende modellen qua apparatuur, wat ervoor zorgt dat u altijd het ideale model kunt kiezen dat past bij uw keuken.

Samsung koelkast

Samsung koelkasten

Samsung heeft koelkasten voor ieder huishouden. Ze bezitten de nieuwste technologieën zodat al uw etenswaren lang houdbaar en vers blijven. Bekijk het brede assortiment van Samsung. 

Samsung vriezers

Samsung vriezers

Met een vriezer van Samsung bent u verzekerd van een stijlvol en functioneel product. De verschillende technologieën van Samsung zorgen ervoor dat uw producten altijd vers blijven, waardoor u optimaal geniet van uw maaltijden. 

Samsung vaatwassers

Samsung vaatwassers

De vaatwassers van Samsung zijn ruimtelijk en reinigen uw vaat in een handomdraai. Bovendien heeft u ruime keuze uit de mogelijkheden. Bekijk het brede aanbod bij KeukenConcurrent.

Samsung oven

Samsung ovens

Met een oven van Samsung kiest u voor een functioneel en stijlvol product tegen een betaalbare prijs. Het Dual Cool systeem zorgt ervoor dat u meerdere gerechten kunt bereiden met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstellingen. Met een Samsung oven wordt het nog gemakkelijker om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten.

Samsung combimagnetron

Samsung combimagnetrons

De combimagnetrons van Samsung zijn stijlvol en bevatten de nieuwste technologieën, waarmee u optimaal kookplezier beleeft. Bovendien heeft u een oven en een magnetron in één. Bekijk het brede aanbod bij KeukenConcurrent. 

×