Siemens koelkasten

Siemens koelkast

Siemens koelkasten: een aanwinst voor uw keuken

Siemens koelkasten combineren innovatieve technologieën met een zeer stijlvol design. De koelkasten van Siemens zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten: van een kleine inbouwkoelkast tot een groter side-by-side model. Stuk voor stuk zorgen ze voor meer versheid en comfort. Wilt u meer weten over de functies en de mogelijkheden van Siemens koelkasten? Lees dan vooral verder.

CoolFlex, coolConcept en coolClass

Drie bijzondere ranges van Siemens koelkasten zijn coolFlex, coolConcept en coolClass. De meest luxe koelkasten vindt u bij coolFlex. Deze lijn is voorzien van slimme sensorregeling en functionaliteiten, zoals volledig uitschuifbare lades en een geavanceerd luchtcirculatiesysteem. Het coolConcept staat bekend om de koelfuncties, zoals de 0 ℃ vitaFresh koelzones en noFrost om ijsvorming te voorkomen. Bent u op zoek naar een energiezuinige koelkast van topkwaliteit? Kies dan voor een apparaat uit het grote coolClass assortiment. Van vitaFresh koelzones voor extra versheid tot aan het softClose deursysteem voor het perfect sluiten van de deurfronten: deze koelkasten bieden u optimaal comfort.

Siemens koelkasten: flexibel in te delen

Wilt u de ruimte in uw koelkast optimaal benutten? Het glazen easyLift-plateau kunt u gemakkelijk in hoogte verstellen, zelfs als de koelkast volledig gevuld is. Daarnaast kunt u de deelbare varioShelf-plateaus achter of onder elkaar plaatsen, afhankelijk van de benodigde ruimte. De hyperFresh koelkasten van Siemens houden producten tot drie keer langer vers en zijn voorzien van grote Fresh lades. Deze lades hebben een uitschuifrails, waardoor ze gemakkelijker te vullen zijn en een beter overzicht geven.

×