Siemens ovens

Siemens oven

De ovens van Siemens

Siemens ovens bieden u de meest innovatieve functies en een stijlvol design. Kies voor een bakoven, stoomoven of ga voor ‘het beste van twee werelden’: een bakoven met fullSteam of pulseSteam. De inbouwovens van Siemens zijn een genot om mee te werken en zijn daarnaast een bijzonder mooie toevoeging aan uw keukeninterieur dankzij het strakke, stijlvolle design. Heeft u interesse in zo’n multifunctionele oven? Lees hier dan alles over Siemens ovens.

Siemens stoomovens 

Een maaltijd bereiden met stoom is gezond, lekker én gemakkelijk. Alle voedingsstoffen blijven intact en daardoor blijven de kleur en smaak optimaal. Groenten behouden hun vitamines en mineralen, terwijl vlees en vis heerlijk mals worden. Uw maaltijd is daardoor extra gezond, smaakvol en in een mum van tijd bereid. Plaats uw etenswaren in de oven, stel de oven in en ga er lekker bij zitten terwijl uw Siemens oven het werk doet. Bovendien kunt u met de Home Connect app uw oven bedienen via uw smartphone terwijl u niet thuis bent. Ontzettend handig!

Siemens ovens iQ700 serie

De nieuwe inbouw iQ700 ovenrange bestaat uit vier verschillende typen ovens: een varioSpeed bakoven met magnetron, een bakoven met fullSteam, een bakoven met pulseSteam en een conventionele bakoven. De varioSpeed functie zorgt ervoor dat de bereiding van uw gerecht tot 50% wordt versneld, zonder verlies van smaak. PulseSteam voegt stoom toe voor perfect krokante en sappige gerechten, terwijl u met Fullsteam geniet van alle voordelen die een stoomoven te bieden heeft. Daarbij kunt u de iQ700 inbouwovens van Siemens volledig integreren in uw keukeninterieur voor een luxe en stijlvolle uitstraling.

×