Siemens Studioline

Siemens Studioline

Bijzondere innovaties, indrukwekkend design

Siemens studioline is een exclusieve serie van het hoogwaardige keukenmerk Siemens. De keukenapparatuur van de serie kenmerkt zich door een tijdloos en modern design. De inbouwapparatuur van Siemens Studioline is uitgevoerd met hetzelfde design en zijn afgewerkt met prachtige, hoogwaardige materialen, waardoor ze gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Door middel van glanzend roestvrijstaal heeft de apparatuur van Studioline een heldere, moderne uitstraling. Wilt u meer weten over deze serie? Lees dan snel verder.

De keukenapparatuur van Siemens studioline

Siemens studioline bestaat uit een groot aantal verschillende keukenapparaten. Niet alleen het stijlvolle design is typerend voor de serie, ook de hoge functionaliteit van de innovatieve inbouwapparatuur kenmerkt de serie. Met de intelligente inbouwapparatuur van Siemens studioline bespaart u niet alleen tijd tijdens het koken, maar houdt u ook rekening met het milieu door de energiebesparende opties. De serie bestaat uit de beste producten van Siemens, waardoor u gegarandeerd bent van de beste innovatie op het gebied van keukenapparatuur.

Bijzondere extra’s

Siemens studioline heeft enkele bijzondere accessoires verwerkt in de keukenapparatuur, waardoor koken nog makkelijker én leuker wordt. Zo zijn de ovens van Siemens studioline voorzien van een kerntemperatuurmeter, een pizzablik en een volledig uittrekbare telescooprails met stopfunctie. Daarnaast zijn de koel-vriescombinaties voorzien van een verchroomd flessenrek. Tot slot profiteert u natuurlijk, net zoals bij de andere producten van Siemens, van de optie tot maar liefst 10 jaar garantie op uw keukenapparatuur.

×