Smeg Keukenapparatuur

Smeg keukenapparatuur

Smeg: uniek design

Smeg fornuizen hebben een opvallend design en dit wordt gecombineerd met de allernieuwste techniek. Zo bestaat de vangschaal van de gaskookplaat uit één geheel, waardoor deze makkelijker gereinigd kan worden, heel praktisch van Smeg. In de apparatuur vindt u Italiaanse invloeden verwerkt zoals inventive elegantie, originaliteit en kwaliteit. Hierdoor krijgt uw keuken een geheel unieke uitstraling.

De Italiaanse invloeden

De fornuizen van Smeg zijn ontstaan door samenwerking met architecten van internationale roem. Bij elk apparaat wordt ernaar gestreefd om de italiaanse invloeden erin te verwerken waardoor de fornuizen een elegante en moderne uitstraling krijgen. Zo behoudt het fornuis, ook al is het groot, een mooie en warme uitstraling in de keuken, waarvan u met veel plezier kunt genieten van het koken.

Technologie met Smeg

Smeg wil niet achterblijven als het aankomt op technologie. In de fornuizen worden de trends van de markt verwerkt zoals de geforceerde mantelkoeling. Hierdoor wordt het fornuis niet meer warm aan de buitenkant. Ideaal voor als u kleine kinderen heeft rondlopen in huis. Daarnaast kunt u het fornuis laten inbouwen, maar ook vrijstaand tussen het aanrecht in neerzetten. Hierdoor valt het fornuis nog meer op en is het een eyecatcher in de keuken.

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Smeg vaatwasser

Smeg vaatwassers: kwaliteit en innovatie

De Smeg vaatwassers zijn een echte aanwinst voor in uw keuken. Het strakke design en innovatieve functies zorgen voor een mooi resultaat in uw keuken met gegarandeerd een schone vaat. U kunt uit een divers assortiment Smeg vaatwassers kiezen waarbij er vrijwel altijd een tussen zit die aan uw wensen voldoet. 

Smeg afzuigkap

Smeg afzuigkappen voor meer gebruikscomfort.

Smeg kent een breed assortiment aan afzuigkappen. Zo vindt u voor iedere keuken de perfecte afzuigkap die aan al uw wensen voldoet. U hoeft niet meer bang te zijn voor etensluchten tijdens of na het koken dankzij de sterke afzuiging.

Smeg koelvriescombinaties

Smeg koelvriescombinaties voor elke keuken.

Met een koelvriescombinatie van Smeg koelt en vriest u in een apart gedeelte en bewaart u uw etenswaar lang en op een veilige manier. Bovendien is het bijzondere design een toevoeging aan uw keukeninterieur en bent u verzekerd van een technologisch hoogwaardig apparaat.

Smeg koelkasten

Smeg koelkasten: stijlvol en functioneel

Smeg kent een breed assortiment aan koelkasten. Zo vindt u voor iedere keuken de perfecte koelkast die aan al uw wensen voldoet. Van stijlvolle vrijstaande smeg koelkasten tot aan volledig ingebouwde koelkasten.

Smeg kookplaten

Smeg kookplaten: gebruiksgemak en veiligheid

Met een kookplaat van Smeg geniet u van optimaal gebruikscomfort, veiligheid en een technologisch hoogwaardig apparaat. Bovendien is het bijzondere en opvallende design van Smeg apparatuur een toevoeging aan uw keukeninterieur.

Smeg fornuizen

Smeg fornuizen: een klasse apart

De Smeg fornuizen zijn echte blikvangers in uw keuken. Het strakke design en innovatieve functies zorgen voor een mooi resultaat in uw keuken. U kunt uit een divers assortiment Smeg fornuizen kiezen waarbij er vrijwel altijd een tussen zit die aan uw wensen voldoet. 

Smeg oven

Smeg ovens: beste prestaties en optimaal gebruiksgemak

Met een oven van Smeg geniet u van een verfijnd design in uw keuken. Bovendien zijn de ovens van Smeg gemakkelijk in het gebruik en leveren ze de beste prestaties.

Smeg magnetron

Smeg magnetrons: snel en smakelijk

Met een van de magnetrons van Smeg zet u in een handomdraai een smakelijke maaltijd op tafel. Ontdooien, koken, stomen of opwarmen maar met een knapperig korstje? Alles is mogelijk met een magnetron van Smeg.

×