Whirlpool kookplaten

KeukenConcurrent kookplaten specialist

KeukenConcurrent uw kookplaten specialist

De nieuwe inductiekookplaten bieden u een intelligent, flexibel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk design en een snelheid die ongetwijfeld indruk maakt.

Inductietechnologie

Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat. Wanneer een ferritische metalen pan op de kookplaat wordt gezet, wordt een elektromagnetisch veld geactiveerd dat direct de bodem van de pan verwarmt. Naast een besparing van tijd en energie, zijn inductiekookplaten zeer veilig en gemakkelijk te reinigen dankzij hun gladde oppervlak. De uiterst nauwkeurige inductietechnologie staat garant voor een precieze controle.

Flexicook

Met Flexicook kunt u de ideale kookruimte creëren om te koken met pannen van elke grootte. U kunt pannen gebruiken van 12 cm doorsnee tot 40 x 24 cm, van één pan tot wel 10 kleintjes. Bovendien zorgt de constante temperatuur in alle zones ervoor dat u uw gerechten gelijkmatig en snel kunt bereiden dankzij de boosterfunctie van 4 kW. Flexicook geeft u rechtstreeks feedback gedurende de hele bereiding. Steeds wanneer u de pan van het ene gedeelte naar het andere verplaatst, geeft de kookplaat direct het juiste kookvermogen en de display laat zien welke gedeeltes in gebruik zijn.

Bespaar tot 30% tijd en energie

Water kookt snel dankzij de 6TH SENSE technologie, die 30% tijd- en energiezuiniger is bij het koken van 2 liter water. Een geluidssignaal laat u weten wanneer het water kookt, zodat u niet steeds hoeft te kijken en morsen wordt voorkomen. Het vermogen wordt automatisch aangepast om de pan op een constante temperatuur te houden.

Kookfuncties voor al uw wensen

Dankzij de 6TH SENSE technologie behaalt u altijd de resultaten van een topkok, op een zo intuïtief mogelijke manier. Met slechts één druk op de knop kunt u eenvoudig de juiste kookfuncties instellen en de kookplaat wordt automatisch aangepast aan het juiste vermogen, waardoor u uw beste kookcreaties kunt laten zien. Innovatief design, geweldig om mee te koken, prachtig om naar te kijken.Minder energie en toch sneller.Inductiekookplaten zijn het beste alternatief voor traditionele gas- of keramische kookplaten als het gaat om energiezuinigheid en kooktijd. Inductietechnologie stuurt de hitte rechtstreeks door naar de pan. Op die manier gaat minder dan 10% van de energie verloren aan de omgeving en wordt 90% van de energie gebruikt om te koken.

Eenvoudig bedieningspaneel

Een innovatief bedieningspaneel maakt deze kookplaten ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. U past het vermogen via tiptoetsbediening aan, zodat u totale controle over het kookproces houdt, terwijl een eenvoudige display u in één oogopslag toont welke kookzones in werking zijn. Een timer biedt u zelfs de mogelijkheid de kooktijd voor elke kookzone afzonderlijk in te stellen.

Gaskookplaten

De kookplaten van Whirlpool zijn beschikbaar in een groot aantal afmetingen en materialen. U zult dus zeker de ideale kookplaat vinden, die past bij uw stijl en die u inspireert.

Hoogwaardige gas-op-glas kookplaten

De hoogwaardige gas-op-glas kookplaten zijn een perfecte aanwinst voor elke keuken en hebben elegant ontwerp. De 86 cm brede kookplaat biedt extra kookruimte, evenals 5 gietijzeren pannendragers die een perfecte stabiliteit voor uw pannen bieden en gemakkelijk te reinigen zijn.

Krachtig koken

Enkele kookplaten zijn uitgerust met een zeer krachtige brander. Deze wokbrander heeft een gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling. De wokbrander is variabel te regelen tot een vermogen van 3,5 kW waardoor uw gerechten snel en effectief worden verwarmd.

Design, in elk detail

De roestvrijstalen gaskookplaten van Whirlpool hebben een fris, modern design waarbij de zorgvuldige afwerking en kwaliteit van het materiaal het verschil onderstrepen. De bedieningsknoppen hebben een zilverkleurige finish en zijn eenvoudig te bedienen. Op de kookplaten met laterale wokbrander heeft u voldoende ruimte voor andere pannen doordat de wokbrander links is geplaatst. De frisse uitstraling van de roestvrijstalen kookplaat past perfect in de eigentijdse keuken.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Wat kost een keuken?

Bereken het met onze online budgetplanner

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk

Wat kost een keuken

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.