Whirlpool kookplaten

KeukenConcurrent kookplaten specialist

Het innovatieve A-merk Whirlpool

Het innovatieve A-merk Whirlpool is van alle markten thuis op het gebied van keukens. Van vaatwassers tot magnetrons en van vriezers tot ovens, dit merk heeft het allemaal. Zo wordt de keuken een fijne plek, voorzien van de meest recente keukentechnologieën die jou het leven zo makkelijk mogelijk maken. Hier lees je meer over de geavanceerde kookplaten van Whirlpool.

De kookplaten van Whirlpool

Whirlpool heeft een breed assortiment aan diverse kookplaten. Zo kies jij voor het type kookplaat dat het beste past bij jouw voorkeur en maak je altijd gebruik van de meest geavanceerde technologieën van Whirlpool.

Gaskookplaten

De traditionele gaskookplaat werkt op basis van vuur. Open vuur heeft een uniek effect op de bereiding van het voedsel en is daarom de favoriet van vele professionele koks. De temperatuur is gemakkelijk en snel te reguleren. Daarnaast kun je bij Whirlpool ook kiezen voor een gas-op-glaskookplaat. De extra brede kookplaat biedt meer kookruimte en is daarnaast eenvoudig schoon te maken door het egale oppervlak. De gaskookplaten zijn gemaakt van roestvrijstaal, een duurzaam materiaal dat voor een stijlvolle en verzorgde look zorgt.

Inductiekookplaten

Met een inductiekookplaat verhit je niet de kookplaat, maar slechts de pan. Het elektromagnetische veld wordt geactiveerd zodra de bodem van de pan het kookoppervlak raakt. Deze efficiënte manier van koken zorgt ervoor dat je zowel tijd als energie bespaart. Daarnaast zijn de inductiekookplaten zeer eenvoudig te reinigen door het gladde oppervlak. Er zijn geen vervelende hoekjes waar vuil niet uit verwijderd kan worden. Het gebruiksvriendelijke design van Whirlpool zorgt voor nog meer kookplezier.

×