Geïntegreerde vaatwassers – KeukenConcurrent
Volledig geïntegreerde vaatwassers
Zoeken

Geïntegreerde vaatwassers

Geïntegreerde vaatwassers: één stijlvol geheel

Met een geïntegreerde vaatwasser wordt uw keuken één stijlvol geheel. Een geïntegreerde vaatwasser wordt namelijk ingebouwd en krijgt vervolgens hetzelfde keukenfront als de rest van de keukenkastjes. Uw keukenstijl wordt hierdoor niet onderbroken en uw interieur blijft één mooi geheel. Wij vertellen u graag meer over dit type vaatwasser.

Waar moet u op letten?
Bij de aanschaf is het van belang dat u nadenkt over een aantal factoren:

  • Het aantal couverts. Het aantal couverts verschilt per model en geeft aan hoeveel eetgerei in de vaatwasser past. Een couvert is namelijk het servies wat één persoon gemiddeld gebruikt om te eten. Dit aantal is niet alleen afhankelijk van het formaat van de vaatwasser, maar ook van de inrichting van het model.
  • Vaatwasprogramma’s. Elke vaatwasser kan uitgerust zijn met andere vaatwasprogramma’s. Denk hierbij aan een kort programma, een voorspoelprogramma, een automatische programma of een ecoprogramma: keus genoeg. Over welke vaatwasprogramma’s wilt u in ieder geval beschikken?
  • Het energielabel. Check altijd het energielabel van de geïntegreerde vaatwasser. Hierop kunt u zien hoeveel energie en water het model verbruikt. Wanneer u kiest voor een energiezuinig apparaat, is het verschil zeker te zien op de energierekening. Daarnaast kunt u op het energielabel ook het was- en droogresultaat zien.
  • Het gebruiksgemak. Een geïntegreerde vaatwasser moet natuurlijk ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Bedenk dus bijvoorbeeld of dat u de indeling praktisch genoeg vindt en of u liever een bestekkorf of –lade heeft.

Deels geïntegreerd of volledig geïntegreerde vaatwasser?

Wanneer u kiest voor een inbouwvaatwasser, heeft u de keuze tussen een deels geïntegreerde of volledig geïntegreerde vaatwasser. Het verschil zit hem in het bedieningspaneel. Bij een deels geïntegreerde vaatwasser is deze namelijk zichtbaar vanaf de buitenkant. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser is het bedieningspaneel aan de buitenkant niet zichtbaar, maar geplaatst in de bovenrand van de vaatwasser.

Wilt u meer weten over geïntegreerde vaatwassers?

Voor meer informatie over  geïntegreerde vaatwassers kunt u een afspraak maken in één van onze dichtstbijzijnde showrooms. Onze deskundigen staan dan klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies. Daarnaast kunt u ons gratis magazine bestellen waarin u meer informatie kunt vinden over keukenapparatuur en meer inspiratie op het gebied van keukens.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×