Geïntregeerde vaatwassers

Geïntegreerde vaatwasser

Geïntegreerde vaatwassers: één stijlvol geheel

Met een geïntegreerde vaatwasser wordt uw keuken één stijlvol geheel. Een geïntegreerde vaatwasser wordt namelijk ingebouwd en krijgt vervolgens hetzelfde keukenfront als de rest van de keukenkastjes. Uw keukenstijl wordt hierdoor niet onderbroken en uw interieur blijft één mooi geheel. Wij vertellen u graag meer over dit type vaatwasser.

Waar moet u op letten?

Bij de aanschaf is het van belang dat u nadenkt over een aantal factoren:

  • Het aantal couverts. Het aantal couverts verschilt per model en geeft aan hoeveel eetgerei in de vaatwasser past. Een couvert is namelijk het servies wat één persoon gemiddeld gebruikt om te eten. Dit aantal is niet alleen afhankelijk van het formaat van de vaatwasser, maar ook van de inrichting van het model.
  • Vaatwasprogramma’s. Elke vaatwasser kan uitgerust zijn met andere vaatwasprogramma’s. Denk hierbij aan een kort programma, een voorspoelprogramma, een automatische programma of een ecoprogramma: keus genoeg. Over welke vaatwasprogramma’s wilt u in ieder geval beschikken?
  • Het energielabel. Check altijd het energielabel van de geïntegreerde vaatwasser. Hierop kunt u zien hoeveel energie en water het model verbruikt. Wanneer u kiest voor een energiezuinig apparaat, is het verschil zeker te zien op de energierekening. Daarnaast kunt u op het energielabel ook het was- en droogresultaat zien.
  • Het gebruiksgemak. Een geïntegreerde vaatwasser moet natuurlijk ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Bedenk dus bijvoorbeeld of dat u de indeling praktisch genoeg vindt en of u liever een bestekkorf of –lade heeft.

Deels geïntegreerd of volledig geïntegreerde vaatwasser?

Wanneer u kiest voor een inbouwvaatwasser, heeft u de keuze tussen een deels geïntegreerde of volledig geïntegreerde vaatwasser. Het verschil zit hem in het bedieningspaneel. Bij een deels geïntegreerde vaatwasser is deze namelijk zichtbaar vanaf de buitenkant. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser is het bedieningspaneel aan de buitenkant niet zichtbaar, maar geplaatst in de bovenrand van de vaatwasser.

Afspraak maken bij Keukenconcurrent

Maak een afspraak

Laat je inspireren en adviseren tijdens een afspraak bij Keukenconcurrent.

×