Keukenkasten van topkwaliteit

Met goede keukenkasten creëert  u praktische opbergruimte in uw keuken. Naast opbergruimte zijn ook de indeling en het design van keukenkasten van belang om echt van uw keuken te genieten. Kasten voor de keuken zijn er in diverse soorten en maten en er is een ruime keuze uit fronts, designs en grepen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. 

Soorten keukenkasten

Bij de samenstelling van een keuken is er een ruim aanbod aan keukenkasten om uit te kiezen. Die keuze is geheel afhankelijk van uw smaak en de ruimte die u nodig denkt te hebben. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote voorraadkast in de keuken? Een uittrekbare voorraadkast biedt plaats voor voor al uw spullen en is van beide kanten bereikbaar. Naast deze ‘apothekerskast’ kunt u ook kiezen uit diverse boven- en onderkasten. Met handige oplossingen als draaibladen en vouwkleppen zijn boven- en onderkasten in elke keuken op praktische wijze te plaatsen. In ons magazine vindt u alle opties als het gaat om keukenkasten. Vraag het nu aan en laat je inspireren.

Slimme extra's

Keukenkasten met slimme extra's en handige hulpmiddelen zijn nóg waardevoller voor uw keuken. Met zelfsluitende scharnieren kunnen kasten extra ver open en blijven ze niet onnodig openstaan. Door de kast aan te vullen met opbergsystemen voor bestek, borden en uw meest gebruikte kruiden vindt u alles altijd makkelijk terug.

Keukenmagazine

  • Lees alles over de verschillende kasten en soorten fronten in ons GRATIS magazine

Een andere manier om keukenkasten op praktische wijze in te zetten, is door afvalsystemen in de lade van een kast te verwerken. Op die manier staat de afvalbak niet meer in het zicht en bespaart u ruimte. Uw budget is medebepalend voor uw mogelijkheden. Met de handige budgetplanner van KeukenConcurrent heeft u snel inzicht in wat er binnen uw budget mogelijk is.

Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.